De geëxtrudeerde karpervoeders zijn ontwikkeld om de verteerbaarheid van het voeder extra te verhogen.
Doordat al het zetmeel volledig ontsloten (gekookt) is, kan het als energiebron optimaal benut worden. Vissen hebben immers slechts een beperkte vertering van rauw zetmeel. De poreuze structuur die bij het ontsluiten door het extrusie-proces ontstaat, stelt ons ook in staat het percentage visolie aanzienlijk te verhogen en zeer gelijkmatig te verdelen over de korrel. Dit geëxtrudeerd voeder biedt uw vissen dus een optimale voederconversie wat resulteert in een minimale mestproductie en een maximale groei.
NUTRITIONELE ANALYSE
Ruw eiwit: | 37.0 % | | Vitamine A: | 15000 IE/kg |
Ruw vet: | 8.0 % | Vitamine D3: | 2000 IE/kg |
Ruwe celstof: | 3.6 % | Vitamine E: | 200 mg/kg |
Ruwe as: | 7.5 % | Vitamine C: | 200 mg/kg |
Fosfor, totaal: | 0.77 % | Koper-II-sulfaat pentahydraat/koper: | 2.5 mg/kg |